Produktion Vi producerar konserter och kulturhändelser från ax till limpa. Vi har erfarenhet av att sätta upp helt egna musikprojekt såsom musikaler, konserter, artistframträdanden, skolkonserter mm där vi tar hand om hela produktionskedjan. Vi kan även hjälpa till med musikinspelningar och röstinspelningar för reklamjinglar, div. musikproduktioner mm.

Musikeruppdrag på trumpet, elbas, piano/keyboard, sång, kör och dirigering. Detta kan gälla t ex orkestrar som behöver en trumpetare, en TV-produktion som behöver 10 barnkörsångare, en musikproducent som behöver en blåssektion, ett band som behöver en basist, en privatperson som behöver en bröllopssångare etc.

Konsultuppdrag Vi hjälper orkestrar (storband t ex) som behöver arrangemang på låtar, körer som vill ha inspirationshelger eller workshopdagar, förskolor som vill ha musikundervisning under en termin, föreningar/kyrkor/Folkets Hus el dyl som vill ha hjälp med småbarnsrytmik under några terminer, TV-produktioner som behöver insatser av musiker eller barn mm.

Fortbildning och föreläsningar Vi täcker ämnena musik/barns musikaliska utveckling/språkutveckling/temaarbete/att jobba mångkulturellt/ensemblespel och ensembleledning/dirigering/ entreprenörskap mm. Vi vänder oss till förskolor, skolor, folkhögskolor, högskolor, kyrkor och föreningar.

 

 
Små musikexempel från olika skivor och produktioner:

Lyssna på smakprov från vår nya produktion "Pelle Plutt & Co." här!

Musikex på egna barnkörlåtar
Fylla livet med färg
(från Fylla livet med färg)
Försommarlycka
(från Fylla livet med färg)
Han är kung
(från Fylla livet med färg)

Musikex på reklamproduktion, jinglar och programmusik
Signatur NyaTalangen
Jingel ”hårdrock”
Jingel ”britpop”

Musikex på arrangemang
Epilogue - storbandsarr
(CD med Westside Big Band)
I won’t forget -blåssektion
(CD med Consensus Gospel Choir)

Musikex på egna låtar övrigt
Winterbeat
Jazz för Johanna
SkanBeat Ethno Fanfare

Musik på MySpace här>>